http://osttolk.no

Åpent jul, romjul og nyttår. Oppdrag kan bestilles hele døgnet via epost og telefon! Vi tilbyr telefontolking, fremmøtetolking, budskapstolking, språkvask  og dokumentoversettelser.

Tolk / oversetter / translatør på Østlandet

Vi tilbyr:

Dokumentoversettelser

Telefontolking

Fremmøtetolking

Budskapstolking

Språkvask

Afghansk, Albansk, Algerisk, Arabisk, Badini, Bosnisk, BulgarskDansk, Dari – Afghanistan, Engelsk, Farsi – Iran, Finsk, Fransk, Gorani, Gresk, Hawrami, Hazaragi, Hebraisk, Hindi – India og Nepal, Hokkien, Hviterussisk, Indonesisk, Irakisk, Islandsk, Italiensk, Kinesisk, Kroatisk, Kurdisk – Irak (alle språk), Kurmanji, Lingala, Malayisk, Mandarin, Marokkansk, Nederlandsk, Oromisk – Etiopia, Pakistansk, Pashto – Afghanistan, Polsk, Portugisisk, Punjabi – Pakistan, India og Afghanistan, Rumensk, Russisk, Serbisk, Somali, Sorani, Spansk, Svensk, Swahili – Afrika, Thai, Tigrinja – Eritrea, Tsjetsjensk, Tunisisk, Turkmensk, Tyrkisk, Tysk, Ungarsk, Urdu – Pakistan og Afghanistan, Vietnamesisk, Zaza